oud parfum

CE ESTE OUD-UL?

Oud este unul dintre cele mai scumpe ingrediente din lume, din compozitia unui parfum.
Oudul este extras din lemnul de agar tropical, numit Arbore Agar (Aquilaria).
Cand acest copac este infectat cu un anumit tip de mucegai (Phialophora parasitica), arborele reactioneaza producand o rasina extrem de pretioasa, intunecata la culoare si foarte aromata.
Oud-ul (in araba „oudh”) este foarte apreciat de producatorii de parfumuri datorita aromei sale dulci, lemnoase, parfumate si complexe, cunoscuta si sub numele de „aur lichid”.

Cele mai frumoase arome de parfumuri arabesti si de parfum oriental in general contin si urme de Oud.

CE ESTE MUKHALLAT?
Mukhallat este un amestec de uleiuri esentiale si ingrediente aromate precum Oud, Chihlimbar, Trandafir.
Fiecare amestec de uleiuri esentiale si ingrediente aromatice variaza si ofera o aromă diferita, in functie de amestec si de proportia in care sunt amestecate ingredientele.

CE ESTE MOSC-UL?

Mosc-ul este unul dintre cele mai misterioase ingrediente din compozitia unui parfum.
Este cel mai puternic afrodiziac.
Aceasta aroma are puterea magica de a atrage sexul opus, de a creste puterea masculina si libidoul feminin.
Poate avea atat origine animala, cat si vegetala.
Mosc-ul este utilizat in crearea compozitiilor de parfumuri, ca fixator al notelor de baza pentru a le creste durabilitatea, a conferi compozitiei mai multa senzualitate, precum si pentru a imbunatati componentele aromei.
O categorie speciala de mosc este moscul alb.
Acesta e ideal pentru fiecare zi, deoarece ofera o aroma delicata si proaspata asupra pielii.

Parfumuri orientale femei - cele mai apreciate note arabesti folosind Oud

Parfumurile orientale dateaza inca din lumea printeselor si a seicilor, fiind singurii care isi permiteau sa foloseasca aceste arome unice ale lumii arabe. Parfumul arabesc are amestecuri clasice, precum si note provenite din ingrediente care se obtin in mod natural din cele mai vechi piete ale culturii arabe. Parfumurile orientale sunt pretioase tocmai datorita ingredientelor folosite, Oud-ul fiind un exemplu. Calitatea unui parfum porneste de la interior si se defineste prin persistenta oferita la exterior.

Shaikh Perfumes va invita sa incercati cele mai diverse arome orientale si sa testati persistenta celor mai concentrate categorii de esente de parfumuri. Femeile in mod special apreciaza parfumurile puternice si aromate. Incearca noile modele si lasa-te invaluita de luxul, extravaganta si calitatea parfumurilor originale din Dubai.

Indiferent de aroma preferata pentru parfum, incearca ingredientele naturale, esentele pure si vei simti puterea miresmelor orientale.