oud muskus

CE ESTE OUD-UL?

Oud este unul dintre cele mai scumpe ingrediente din lume, din compozitia unui parfum.
Oudul este extras din lemnul de agar tropical, numit Arbore Agar (Aquilaria).
Cand acest copac este infectat cu un anumit tip de mucegai (Phialophora parasitica), arborele reactioneaza producand o rasina extrem de pretioasa, intunecata la culoare si foarte aromata.
Oud-ul (in araba „oudh”) este foarte apreciat de producatorii de parfumuri datorita aromei sale dulci, lemnoase, parfumate si complexe, cunoscuta si sub numele de „aur lichid”.

Cele mai frumoase arome de parfumuri arabesti si de parfum oriental in general contin si urme de Oud.

CE ESTE MUKHALLAT?
Mukhallat este un amestec de uleiuri esentiale si ingrediente aromate precum Oud, Chihlimbar, Trandafir.
Fiecare amestec de uleiuri esentiale si ingrediente aromatice variaza si ofera o aromă diferita, in functie de amestec si de proportia in care sunt amestecate ingredientele.

CE ESTE MOSC-UL?

Mosc-ul este unul dintre cele mai misterioase ingrediente din compozitia unui parfum.
Este cel mai puternic afrodiziac.
Aceasta aroma are puterea magica de a atrage sexul opus, de a creste puterea masculina si libidoul feminin.
Poate avea atat origine animala, cat si vegetala.
Mosc-ul este utilizat in crearea compozitiilor de parfumuri, ca fixator al notelor de baza pentru a le creste durabilitatea, a conferi compozitiei mai multa senzualitate, precum si pentru a imbunatati componentele aromei.
O categorie speciala de mosc este moscul alb.
Acesta e ideal pentru fiecare zi, deoarece ofera o aroma delicata si proaspata asupra pielii.

Care este cel mai bun oud parfum de la Shaikh Perfumes?

Știați că oudul este principală esența care a făcut ca parfumurile arăbești să devină atât de populare în întreaga lume? Această esență lemnoasă a fost folosită de mult în cadrul practicilor religioase, iar acum este esența principală a unui parfum arăbesc. Shaikh Perfumes îți propune să încerci un oud parfum și să te lași surprins de mireasma acestei esențe unice!

 Oud parfum este cel mai căutat parfum din lume

            Oudul mai este cunoscut și sub denumirea de lemn de agar, o specie de lemn care crește în special în Indonezia. Acest lemn creează o substanță care combate contaminarea copacului, și așa se formează oudul. Părțile contaminate ale copacului sunt tăiate și se lasă la uscat pentru câteva zile.

            Oudul este cunoscut în special pentru mirosul puternic și persistent. Este una dintre cele mai căutate și cunoscute esențe din întreaga lume și mulți indivizi cumpără esența pură cu mulți bani. Principala folosință a oudul este aceea de a crea parfumuri, astfel că oricine se poate bucura de un oud parfum.

            A doua folosință a oudului, pe care nu mulți o cunosc, este pentru practicile religioase. Dacă la noi în țară folosim tămâie pentru a sfinți, religiile Asiei se folosesc de oud pentru a face același lucru. Oudul era folosit încă din antichitate, astfel că este una dintre cele mai vechi esențe.

Oudul este folosit atât în parfumurile arăbești de damă, cât și de bărbati

Oudul este esența principală din majoritatea parfumurilor arăbești. Aceasta se combină cu alte arome florale sau fructate și se creează parfumurile arăbești persistente. Parfumurile arăbești au aceste note distincte pentru a fi recunoscute de îndată ce intră în contact cu pielea. Dorești și tu un parfum arăbesc?

            Pentru tine, locul potrivit în care să încerci oud parfum este Shaikh Perfumes. Acest magazin exclusiv online își încântă clienții cu parfumuri arăbești unice și persistente. Gama variață permite potențialilor cumpărători să își aleagă parfumul dorit! Încearcă și tu parfumurile arăbești de la Shaikh Perfumes cu esențe lemnoase de oud.

            Ceea ce reprezintă un avantaj al magazinul Shaikh Perfumes este faptul că atât doamnele, cât și domnii, au parte de parfumuri arăbești. Noi ne gândim la clienții noștri, astfel că am pregătit câteva parfumuri pentru doamne și domni. Urmărește lista de mai jos și alege-ți parfumul arăbesc potrivit dorințelor tale!

Doamnele sunt rasfatate cu parfumuri arăbești precum Rayaanat Al Oud

            Știm că doamnele trebuie răsfățate doar cu cele mai sofisticate accesorii, iar noi putem să facem acest lucru. Shaikh Perfumes este parfumeria online care are numeroase parfumuri arăbești pentru doamne, potrivite pentru toate gusturile. Un parfum pe care doamnele nu îl pot ignora este parfumul arăbesc Rayaanat Al Oud.

            După cum spuneam și mai înainte, oudul este principala esență a parfumurilor arăbești. Oudul este cel care transformă orice parfum într-un parfum persistent și cu un miros excelent. Rayaanat Al Oud este unul dintre parfumurile arăbești de damă, de care orice doamnă s-ar îndrăgosti și și-ar dori să îl dețină.

            Rayaanat Al Oud are ca arome principale, bineînțeles, oudul, și aromele fructate. Notele de prune, căpșuni și ghimbir sunt alegerea perfectă pentru a fi combinate cu oudului. Fă-i o surpriză partenerei și oferă-i în dar parfumul arăbesc Rayaanat Al Oud de la Shaikh Perfumes! Un parfum unic și adorat de doamne.

Shaikh Perfumes le-a pregătit domnilor parfumul arăbesc Pure Desert Oud

Domnii nu pot fi lăsați să aștepte, astfel că am pregătit pentru ei unul dintre cele mai bune parfumuri arăbești. Parfumurile arăbești pentru bărbați sunt deseori eclipsate de cele de femei, însă Shaikh Perfumes pune accent pe toate tipurile de parfum. Un parfum unic marca Shaikh Perfumes este Pure Desert Oud.

            Domnii pot fi deseori mai pretențioși față de doamne, și ne-am gândit la acest aspect în alegerea parfumului potrivit. Astfel, Pure Desert Oud este parfumul care nu trebuie să scape din radarul domnilor. Notele principale de oud, mosc și chihlimbar sunt notele cele mai alese ăentru un parfum arăbesc.

            Shaikh Perfumes se bucură de o selecție rafinată de parfumuri arăbești pentru doamne și domni. Alege parfumul Rayaanat Al Oud pentru o doamnă sau Pure Desert Oud pentru un domn, și oferă-le drept cadou! Shaikh Perfumes te așteaptă cu multe alte parfumuri pentru a te bucura de miresme orientale unice.

Parfumuri orientale femei - cele mai apreciate note arabesti folosind Oud

Parfumurile orientale dateaza inca din lumea printeselor si a seicilor, fiind singurii care isi permiteau sa foloseasca aceste arome unice ale lumii arabe. Parfumul arabesc are amestecuri clasice, precum si note provenite din ingrediente care se obtin in mod natural din cele mai vechi piete ale culturii arabe. Parfumurile orientale sunt pretioase tocmai datorita ingredientelor folosite, Oud-ul fiind un exemplu. Calitatea unui parfum porneste de la interior si se defineste prin persistenta oferita la exterior.

Shaikh Perfumes va invita sa incercati cele mai diverse arome orientale si sa testati persistenta celor mai concentrate categorii de esente de parfumuri. Femeile in mod special apreciaza parfumurile puternice si aromate. Incearca noile modele si lasa-te invaluita de luxul, extravaganta si calitatea parfumurilor originale din Dubai.

Indiferent de aroma preferata pentru parfum, incearca ingredientele naturale, esentele pure si vei simti puterea miresmelor orientale.

Barakkat Rouge 540 a 1