Fiecare parfum spune o poveste!

Cele mai noi parfumuri arabesti

Reduceri la parfumuri arabesti

demystifying perfumes by jizan perfumes

Parfumul este un amestec de uleiuri esențiale armatice și compuși aromatici, de fixativi și de solvenți, folosit pentru a oferi corpului uman, animalelor, obiectelor și spațiilor de locuit o aromă plăcută. 

Află mai multe >

oud muskus

Oud este unul dintre cele mai scumpe ingrediente din lume, din compoziția unui parfum. Oudul este extras din lemnul de agar tropical, numit Arbore Agar (Aquilaria).

Află mai multe >

Parfum arabesc - import direct din Dubai

Parfumuri inspirate de orașele din întreaga lume

Fiecare oraș din lume are o amprentă a culturii și a istoriei sale și fiecare are o arhitectură bogată; are o vedere unică asupra naturii și a felurilor de mâncare, creând o atmosferă unică în care chiar și aerul sau cerul vi se pot părea diferite. De aici s-au inspirat mai multe parfumuri, inclusiv cele arăbești.

Londra

Dinamismul acestui oraș creează dependență, energia acestuia pulsează pe străzi și bulevarde, unde se remarcă taxiurile negre, cabinele telefonice roșii și clădirile din cărămidă. Noul și modernul se intersectează cu vechiul și tradiționalul; vizavi de zgârie-norii cu multe etaje se află reședința unui lord englez. Pe străzile din Columbia Road Market puteți găsi o pădure plină cu flori, în timp ce districtul Notting Hill vă va surprinde cu cafea proaspăt prăjită, iar în piețele istorice veți găsi munți de ierburi și condimente.

Notele de varf ale aromei „Londra” sunt căpșuni, zmeură și mure. Găsim o combinație similară în parfumul pentru femei Ser Al Khulud cu aroma sa dulce, fructată, condimentată cu vanilie, tuberoză și căpșuni. Notele de mijloc sunt violetă și iasomie. Le putem găsi la Habibi Lil Abad Silver cu prezența distinctă de trandafir, paciuli, mosc și măr verde. Veți simți același lucru în notele de bază ale aromei „Londra”.

Paris

Chiar dacă conduceți de-a lungul Senei sau căutați mici magazine ascunse pe străzile înguste ale eternului Paris, faceți deja parte din orașul luminilor. Acasă la prestigioasele case de modă și parfumerii care s-au născut chiar aici, în inima culturii europene. Plimbați-vă pe Champs-Elysées și simțiți parfumul Parisului. Murele și anasonul sunt ascunse în parfumul delicat „Paris”, urmate de liliac, mimoză, crin și hibiscus. Migdalele și lemnul de santal sunt note de bază.

Nota de vârf a acestui parfum plin de emoție este pepene galben. Îl veți găsi în Khaltaat Al Arabia Gold, care are o nuanță tipică fructat-condimentată și lemnoasă. Notele de mijloc sunt lime, semințe de morcov și miros de bomboane dulci, în timp ce notele de bază sunt mosc și paciuli.

Roma

În timp ce vă plimbați pe străzile pietruite ale Romei, puteți observa cât de unic este acest oraș haotic și magnetic. Dar aceste senzații fac parte din farmecul și șarmul sau unic, datorită muncii artiștilor și sculptorilor extrem de talentați. Dovezi ale acestora pot fi văzute peste tot, și totuși, turiștii sunt dispuși să aștepte ore în șir pentru a-i vedea în acțiune. Uneori, pentru a descrie un oraș istoric, ai nevoie de un parfum foarte simplu și pătrunzător precum Sulaaf. Proaspăt și floral, surprinde plăcut simțurile cu notele sale de zmeură, coacăze negre și frezie. Bazate pe piper roz, cu o notă de vârf picantă și florală și pe bază de plante. Între parfumurile pentru bărbați veți găsi piper roz în Abraaj Viking, însoțit de bergamotă calabriană și lămâie siciliană, precum și în Tohfat Al Muluk Crystal Oud și Joudath Al Oud, cu arome pământești și dulci.

New York

Marele Măr. Unde am fi fără orașul care nu doarme niciodată? Dacă îi ceri cuiva să-ți descrie New York-ul, probabil că va spune că trebuie să-l vezi c uochii tăi. Este un oraș palpitant, colorat, uluitor, care te încarcă cu energie odată ce te afli acolo. Awedony reflectă întocmai aroma New Yorkului cu mărul său roșu, cu nuanțe deschise de mandarină și coacăze negre. Ca și nuanțe de bază veți simți bergamota amară, dar atractivă. Iar dacă preferați merele verzi, veți găsi interant parfumul Habibi Lil Abad Silver, care vă va surprinde plăcut cu aromele sale de piersică, violetă și portocală. Parfumurile pentru bărbați din New York includ Ana Al Awwal cu oud și lemn de santal, Sheikh Al Arab cu ciclamen și lemn de trandafir și Fares Al Arab cu neroli și cedru.