parfumul arabesc

Top 7 cele mai bune Parfumuri din Dubai

Femeile sunt cunoscute pentru răbdarea de care dau dovadă atunci când achiziționează piese vestimentare, încălțăminte și în special parfumuri. Orice doamnă știe că alegerea unui parfum necesită timp pentru a alege cea mai bună variantă pentru personalitatea ei. Shaikh vă oferă top 7 parfumuri Dubai ideale pentru gusturile elegante și fine ale femeilor.

Parfum dama – calitatea și persistența compozițiilor de parfum

Parfumurile arabesti sunt cunoscute la nivel global pentru calitatea și persistența compoziției de parfum. Realizate din cele mai interesante și tradiționale ingrediente naturale esențele orientale sunt extrem de persistente oferind oricărei femei pe care-l poartă, un plus de feminitate și mister. Atât doamnele cât și domnișoarele își pot pune personalitatea în evidență foarte ușor folosind aceste produse. De multe ori, parfumul este privit drept cel mai reprezentativ element vestimentar al unei persoane.

Este important însă să aleagă doar acele ingrediente și arome care se potrivesc perfect stilului pentru care optează. Parfumurile arabesti îți permit acest lucru. Varietatea aromelor orientale permite oricărei persoane să aleagă un parfum ideal pentru gustul său. Spre deosebire de gama de parfumuri europene, cele arăbești sunt renumite pentru consistența de parfum al compozițiilor. De aici și persistența și calitatea acestui tip de arome. Atât apa de parfum cât și parfumul sunt printre cele mai persistente tipuri.

Parfum dama arabesc – atinge cele mai înalte simțuri

Parfumurile arabesti de dama sunt destinate fără doar și poate tuturor femeilor care sporesc încrederea de sine și sunt conștiente în mod permanent de forțele lor propie dorind să se simte acest lucru și în parfumul pe care îl poartă nu doar atitudinea cu care se înfățișează. Pe lângă stilul vestimentar și detaliile unice la care poate apela o femeie parfumul este o soluție ideală de acte exterioriza și de a pune în evidență personalitatea și caracterul pe care îl emani.

Această categorie de parfumuri ajuns la ora actuală extrem de renumită în rândul româncelor motiv pentru care și piața din România a început să se aglomereze la acest capitol. Shaikh A fost înființată în 2019 în Dubai Emiratele Arabe unite fiind total inspirată de către frumusețea tradiției și moștenirii orientale în ceea ce privește aromele unice de parfum. Fiind importator direct, firma își permite să ofere cele mai bune prețuri pentru parfumurile originale din Dubai. Secretul succesului obținut în cei doi ani se rezumă la calitatea parfumurilor și al prețurilor accesibile.

 

Parfumuri Dubai – top 7 parfumuri oferite de Shaikh Perfumes

Top 7 cele mai bune parfumuri arăbești de damă vă sunt oferite în totalitate de Shaikh. Iar dacă lista oferită nu este destul, parfumeria asigura o paletă largă de parfumuri de damă pe care le puteți achiziționa.

  1. Parfum arăbesc Stunning

Din gama în diverse de parfumuri de damă locul întâi și cel mai preferat de către cliente este parfumul cu o concentrație de ulei având un specific floral de trandafir, îmbibat cu cel al fructelor. Parfumul este preferat pentru orice anotimp și iubit de femeile puternice.

  1. Parfum arăbesc Aroma Senora VII

Cu arome fine de vanilie și iasomie parfumul Senora are o persistență a mirosului nelimitată ce te ajută să retrăiești constant începuturile frumoase din viața ta. La fel ca mireasma primăverii, un aer de nou început.

  1. Parfum arăbesc Sabha Wa Musk

Parfumul Sabha cu arome lemnoase și fructate este o cerință al luxului și aromelor celor mai fine și atent selecționate din gama de parfumuri arăbești.

 

Parfumuri Dubai – creații celebre pentru cele mai sofisticate gusturi

 

  1. Parfum arabesc Rayaanat Al Musk

Reprezentatul seducției și al feminității, Rayaanat este expresia pură a ceea ce numim noi mister, plăcere și senzualitate. Aromele principale ale acestuia fiind moscul alb, paciuli și oud-ul.

  1. Parfum arăbesc Shalimar Oud

Renumit pentru aromele citrice și învăluitoare de parfum, Shalimar este surprinzător de fermecător pentru persoanele care se află inclusiv la 1 m de aroma sa.

  1. Parfum arăbesc Aroob

Recomandat pentru cele cu personalitatea puternică și vocală, Aroob îmbină perfect aromele florale cu cele vanilate și specific orientale din lumea feminității arabe.

  1. Parfum arăbesc Areej Al Zahoor

Cu tentă colorată și extrem de picantă, Areej este o creație ce încântă și cele mai ascuțite simțuri cu amestecul perfect dintre lemnul de santal și iasomia.

Shaikh te invită să încerci cele mai sofisticate arome din gama de parfumuri arăbești. Achiziționează parfumul care îți scoate în evidență trăsăturile de caracter.

1 thought on “Top 7 cele mai bune Parfumuri din Dubai”

  1. Pingback: Cum sa alegi un parfum oriental in functie de ceea ce te defineste? | PR de la A la Z

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *