Top 7 cele mai bune Parfumuri din Dubai

Femeile sunt cunoscute pentru răbdarea de care dau dovadă atunci când achiziționează piese vestimentare, încălțăminte și în special parfumuri. Orice doamnă știe că alegerea unui parfum necesită timp pentru a alege cea mai bună variantă pentru personalitatea ei. Shaikh vă oferă top 7 parfumuri Dubai ideale pentru gusturile elegante și fine ale femeilor.

Parfum dama – calitatea și persistența compozițiilor de parfum

Parfumurile arabesti sunt cunoscute la nivel global pentru calitatea și persistența compoziției de parfum. Realizate din cele mai interesante și tradiționale ingrediente naturale esențele orientale sunt extrem de persistente oferind oricărei femei pe care-l poartă, un plus de feminitate și mister. Atât doamnele cât și domnișoarele își pot pune personalitatea în evidență foarte ușor folosind aceste produse. De multe ori, parfumul este privit drept cel mai reprezentativ element vestimentar al unei persoane.

Este important însă să aleagă doar acele ingrediente și arome care se potrivesc perfect stilului pentru care optează. Parfumurile arabesti îți permit acest lucru. Varietatea aromelor orientale permite oricărei persoane să aleagă un parfum ideal pentru gustul său. Spre deosebire de gama de parfumuri europene, cele arăbești sunt renumite pentru consistența de parfum al compozițiilor. De aici și persistența și calitatea acestui tip de arome. Atât apa de parfum cât și parfumul sunt printre cele mai persistente tipuri.

Parfum dama arabesc – atinge cele mai înalte simțuri

Parfumurile arabesti de dama sunt destinate fără doar și poate tuturor femeilor care sporesc încrederea de sine și sunt conștiente în mod permanent de forțele lor propie dorind să se simte acest lucru și în parfumul pe care îl poartă nu doar atitudinea cu care se înfățișează. Pe lângă stilul vestimentar și detaliile unice la care poate apela o femeie parfumul este o soluție ideală de acte exterioriza și de a pune în evidență personalitatea și caracterul pe care îl emani.

Această categorie de parfumuri ajuns la ora actuală extrem de renumită în rândul româncelor motiv pentru care și piața din România a început să se aglomereze la acest capitol. Shaikh A fost înființată în 2019 în Dubai Emiratele Arabe unite fiind total inspirată de către frumusețea tradiției și moștenirii orientale în ceea ce privește aromele unice de parfum. Fiind importator direct, firma își permite să ofere cele mai bune prețuri pentru parfumurile originale din Dubai. Secretul succesului obținut în cei doi ani se rezumă la calitatea parfumurilor și al prețurilor accesibile.

 

Parfumuri Dubai – top 7 parfumuri oferite de Shaikh Perfumes

Top 7 cele mai bune parfumuri arăbești de damă vă sunt oferite în totalitate de Shaikh. Iar dacă lista oferită nu este destul, parfumeria asigura o paletă largă de parfumuri de damă pe care le puteți achiziționa.

 1. Parfum arăbesc Stunning

Din gama în diverse de parfumuri de damă locul întâi și cel mai preferat de către cliente este parfumul cu o concentrație de ulei având un specific floral de trandafir, îmbibat cu cel al fructelor. Parfumul este preferat pentru orice anotimp și iubit de femeile puternice.

 1. Parfum arăbesc Aroma Senora VII

Cu arome fine de vanilie și iasomie parfumul Senora are o persistență a mirosului nelimitată ce te ajută să retrăiești constant începuturile frumoase din viața ta. La fel ca mireasma primăverii, un aer de nou început.

 1. Parfum arăbesc Sabha Wa Musk

Parfumul Sabha cu arome lemnoase și fructate este o cerință al luxului și aromelor celor mai fine și atent selecționate din gama de parfumuri arăbești.

parfumuri arabesti  

Parfumuri Dubai – creații celebre pentru cele mai sofisticate gusturi

 

 1. Parfum arabesc Rayaanat Al Musk

Reprezentatul seducției și al feminității, Rayaanat este expresia pură a ceea ce numim noi mister, plăcere și senzualitate. Aromele principale ale acestuia fiind moscul alb, paciuli și oud-ul.

 1. Parfum arăbesc Shalimar Oud

Renumit pentru aromele citrice și învăluitoare de parfum, Shalimar este surprinzător de fermecător pentru persoanele care se află inclusiv la 1 m de aroma sa.

 1. Parfum arăbesc Aroob

Recomandat pentru cele cu personalitatea puternică și vocală, Aroob îmbină perfect aromele florale cu cele vanilate și specific orientale din lumea feminității arabe.

 1. Parfum arăbesc Areej Al Zahoor

Cu tentă colorată și extrem de picantă, Areej este o creație ce încântă și cele mai ascuțite simțuri cu amestecul perfect dintre lemnul de santal și iasomia.

Shaikh te invită să încerci cele mai sofisticate arome din gama de parfumuri arăbești. Achiziționează parfumul care îți scoate în evidență trăsăturile de caracter.

Cum alegi un parfum arabesc? Iată un ghid despre cum alegi un parfum arăbesc

Ești în căutarea unui parfum nou și senzual și nu știi de unde să începi? Sau ai prea multe opțiuni din care nu știi care este varianta cea mai bună? Astăzi avem plăcerea să îți prezentăm un ghid practic pe care îl poți utiliza pentru a-ți alege viitorul parfum arabesc.

Cum să îți alegi un parfum arabesc în câțiva pași simpli

            Lumea parfumurilor arăbești este o lume cu totul aparte. Notele florale și fructate se combină cu cele ale oud-ului (sau lemnului de agar) în arome absolut divine. Esențele arabe au cucerit lumea, iar acum este și rândul tău să le cucerești și să te bucuri din plin de ele.

Astăzi ți-am pregătit un ghid special întocmit pentru a te purta pe tărâmul parfumurilor orientale. Urmează pașii următori spre a afla care parfum arăbesc îți este predestinat!

 1. Gândește-te la ce esențe, în general, îți fac plăcere să le miroși;
 2. Documentează-te cu privire la specificul parfumurilor arăbești;
 3. Fii atentă la concentrația parfumului;
 4. Familiarizează-te cu aromele și esențele;
 5. Ai încredere în propriile păreri despre anumite esențe necunoscute;
 6. Bazează-te pe magazine specializate în parfumuri arăbești.

Pe rând, vom dezvolta aceste idei să te ajutăm să îți alegi acel parfum arabesc care, pe undeva, te așteaptă cu nerăbdare!

Gândește-te la ce esențe, în general, îți fac plăcere să le miroși

Ne „îmbrăcăm” în diferite esențe parfumate, fără ca acestea să fie, în mod special, un parfum. Florile pe care le cumpărăm și le așezăm prin casă, mireasma hainelor proaspăt spălate și altele sunt importante. Acestea servesc drept punct de plecare în alegerea aromelor principale pentru viitorul tău parfum.

Îți face plăcere atunci când florile primite de la soț sunt zambile sau trandafiri? Preferi mirosul dulceag al lumânărilor de vanilie sau de măr? Nu te încântă esențele puternice ale iasomiei sau lavandei? Toate aceste întrebări sunt importante să ți le adresezi atunci când te hotărâști să îți cumperi un parfum.

Unele doamne preferă aromele fructate, precum piersica, mărul sau portocală. Alte doamne se orientează către aromele florale, principalele flori fiind trandafirul, lotusul și orhideea. Aceste esențe se pot și combina, astfel că obținem parfumuri arăbești cu arome atât fructate, cât și florale. Tu ce esențe preferi, florale sau fructate?

Documentează-te cu privire la specificul parfumurilor arabesti

Parfumurile sunt universale, astfel că le găsești la fiecare colț de țară, sub diferite forme. Astfel, avem parfum, eau de parfum, eau de toilette, eau de cologne și eau fraiche. Denumirea depinde de nivelul concentrației. Cu toate acestea, vom discuta despre acest aspect puțin mai târziu. Acum vom discuta despre specificul parfumurilor arăbești.

Înainte de a-ți alege parfumul oriental, este bine să te documentezi puțin despre aromele principale ale acestor parfumuri. O esență arhicunoscută și des utilizată în parfumurile aduse din Orientul Mijlociu este oud-ul. Oud-ul este o esență lemnoasă, extrasă din lemnul de argar și folosită în fabricarea parfumurilor și în practicile religioase.

Alte esențe care fac parte din repertoriul aromat al parfumurilor arăbești sunt anumite plante și fructe. Printre aceste plante amintim de patchouli și de sambac (cunoscut și sub numele de iasomia arabă). Ține cont de aceste esențe și asigură-te că acestea nu sunt prea puternice pentru preferințele tale olfactive.

Fii atentă la concentrația parfumului

La punctul anterior, am menționat despre concentrația parfumului. Longevitatea esențelor depinde de tipurile de „parfum”: parfum, eau de parfum, eau de toilette, eau de cologne și eau fraiche. Aceste sunt aranjate în ordinea concentrației, astfel că avem parfumul pe primul loc, și eau fraiche pe ultimul. Așadar, cum ne alegem tipul de parfum în funcție de concentrație?

Pentru a face lucrurile mai ușoare pentru tine, îți vom prezenta procentul concentrației pentru fiecare tip în parte:

 • Parfum: 15-40% (miresmele durează de la 6 până la 8 ore);
 • Eau de Parfum: 15-20% (miresmele durează în jur de 5-6 ore);
 • Eau de Toilette: 5-15% (miresmele nu durează mai mult de 4-5 ore);
 • Eau de Cologne: 2-4% (aromele se „sting” după aproximativ 3 ore);
 • Eau Fraiche: 1-3% (miresmele țin până la cel mult 2 ore).

Folosește-te de această listă atunci când nu ești sigură de concentrația tipurilor de „parfum”. Asigură-te că îți alegi parfumul și în funcție de concentrație.

parfumuri arabesti

Familiarizează-te cu aromele și esențele

Fiecare parfum sau cologne se diferențiază datorită aromelor și esențelor care le compun. Aceste esențe determină notele principale ale parfumurilor. În continuare, vom consulta „Roata aromelor” creată de Michael Edwards, pentru a afla care sunt principale patru arome folosite în parfumuri. Aceste patru arome principale sunt: notele florale, notele lemnoase, notele orientale și notele proaspete.

În categoria notelor florale, avem subcategorii specifice: florale și esențe florale ușoare. Aici putem vorbi de mireasma florilor proaspăt culese. Pentru notele lemnoase, avem, bineînțeles florile orientale, cu arome puternice și mai puțin puternice. Din această categorie fac parte floarea de portocal, chihlimbarul, patchouli și lemnul de santal.

Următoarea categorie este cea a notelor lemnoase. Din această categorie putem vorbi de esențe lemnoase aromate precum vetiverul, uleiul de stejar sau  aromele lemnoase uscate. Ultima categorie, cea a notelor proaspete, este cea mai stufoasă. Aici regăsim esențele aromatice ale iasomiei, esențele citrice precum cea a bergamotului și fructate (coacăzele sau afinele).

Ai încredere în propriile păreri despre anumite esențe necunoscute

De cele mai multe ori trebuie să avem încredere în ceea ce ne spune și instinctul. Ne putem baza și pe experiența anterioară (aceasta dacă suntem deja familiarizați cu parfumurile arăbești). Putem apela și la propriile păreri pe care deja ni le-am format, consultând punctele atinse anterior de noi.

Oud-ul sau lemnul de agar, este esența principală care scoate în evidență parfumurile arăbești. Deși este o esență puternică și arhicunoscută, nu toată lumea preferă astfel de esențe tari. Dacă nu preferi astfel de esențe, îți recomandăm să nu achiziționezi parfumuri arăbești care conțin oud.

Prietenii sau alte cunoștințe îți pot oferi sfaturi sau recomandări cu privire la parfumurile arăbești. Este important să reții faptul că fiecare dintre noi are gusturi diferite, astfel că recomandările lor s-ar putea să nu ți se potrivească. Cel mai bine consulți site-uri specializate, care se ocupă exclusiv de astfel de parfumuri, precum site-ul românesc Shaikh Perfumes.

Bazează-te pe magazine specializate în parfumuri arăbești

În penultimul punct am sugerat că este bine să consulți un magazin specializat în parfumuri arăbești. Această sugestie merge pe siguranță, iar tu poți afla mai multe detalii despre parfumul arăbesc potrivit pentru tine. Un astfel de magazin specializat în parfumuri arăbești este Shaikh Perfumes, un magazin exlusiv online și mereu la îndemână.

Shaikh Perfumes este acel magazin care oferă clienților săi numeroase parfumuri dintre care pot alege. Astfel, la noi ai parte atât de parfumuri pentru damă, cât și pentru bărbați. Cauți acel parfum ideal pentru soțul sau soția ta? Stai fără griji, Shaikh Perfumes este locul unde trebuie să cauți prima dată.

Datorită secțiunii de „Blog”, poți afla și care parfumuri sunt potrivite pentru diverse ocazii sau ce esențe sunt de sezon. Primăvara se apropie, astfel că recomandăm parfumurile arăbești cu esențe proaspete și florale. Lasă-te convinsă și tu de calitatea parfumurilor noastre și alege-ți parfumul ideal de la Shaikh Perfumes.

Pe ce ne bazăm atunci când ne dorim parfumuri orientale?

Astăzi ne-am decis să vorbim pe larg despre modul în care te poți ghida pentru a-ți alege parfumul arăbesc de mult timp visat. Am întocmit o listă de pași pe care considerăm că sunt utili de a fi urmați. Ordinea o decizi tu, noi doar ți-am oferit un mic ghid.

Ca să ne asigurăm că nu ai uitat despre ceea ce am discutat astăzi, îți vom reaminti pașii pentru a-ți alege viitorul parfum oriental:

 1. Gândește-te la ce esențe, în general, îți fac plăcere să le miroși;
 2. Documentează-te cu privire la specificul parfumurilor arăbești;
 3. Fii atentă la concentrația parfumului;
 4. Familiarizează-te cu aromele și esențele;
 5. Ai încredere în propriile păreri despre anumite esențe necunoscute;
 6. Bazează-te pe magazine specializate în parfumuri arăbești.

Acest ghid se bazează în mare pe multele întrebări pe care cumpărătorii de parfumuri arăbești și le pun. Întoarce-te la acest articol ori de câte ori ai nevoie de el!

Gânduri bune la sfârșit de drum

Am ajuns, într-un final, și la sfârșitul articolului de astăzi. Sperăm că ai avut parte de o lectură plăcută și că ți-am trezit interesul față de parfumurile arăbești. Poți găsi multe alte informații utile pe site-ul nostru de la Shaikh Perfumes și sperăm să te revedem acolo cât de curând posibil. Suntem încrezători că îți vei găsi parfumul ideal!

6 thoughts on “Top 7 cele mai bune Parfumuri din Dubai”

 1. Pingback: Cum sa alegi un parfum oriental in functie de ceea ce te defineste? | PR de la A la Z

 2. Pingback: Cauți un parfum care te face să zâmbești? - Ghid de nunta

 3. Pingback: Parfumuri originale – parfumuri arăbești pentru femei și bărbați - Planificarea nuntii

 4. Pingback: Descoperă-ți frumusețea cu aceste parfumuri arăbești damă | BĂNĂȚEANUL

 5. Pingback: Cum sa alegi un parfum oriental in functie de ceea ce te defineste? – Site Internet

 6. Aroma Senora VII, imbina traditia orientala cu eleganța contemporana. Notele sale delicate de flori si mirodenii creeaza o experiența olfactiva seducatoare.
  Aroma Senora VII emană mister și feminitate, aducand unicitate in lumea parfumurilor orientale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *