vetal 1

Parfumuri originale – ce spun parfumurile despre tine?

Nu ezita niciodata sa cumperi parfumuri originale arabesti pentru a testa senzualitatea si magia acestora. Pe Shaikh Perfumes vei gasi o gama variata din aceste parfumuri si oricare ar fi cel pe care-l alegi cu siguranta te vei intoarce pentru a testa si cele mai puternice si impunatoare note de parfumuri.

Parfumuri originale – ce spun notele orientale despre tine?

Mirosul original arabesc ramane unul dintre cele mai dorite parfumuri. Spre deosebire de parfumurile destinate altor contexte parfumul intim pe care-l porti este o piesa care iti poate oferi o eticheta. In mod cert orice parfum oriental ofera persoanei care il poarta o anumita aura de mister.

Insa chiar si asa, in functie de combinatiile pentru care optezi, unii oameni te-ar putea citi de la o simpla aparitie. In general persoanele care poarta parfumuri arabesti barbati sunt considerate persoane puternice, sigure pe sine si intr-un continuu control.

Notele de parfum orientale se impart in diferite categorii. Citrice, florale, lemnoase sau condimentate toate fac parte din ingredientele de top ale unui parfum oriental. Parfumul arabesc floral este unul dintre cele mai cautate categorii de parfumuri de catre femei.

Este o categorie preferata decat doamne si domnisoare intocmai pentru simplitatea eleganta si tandretea unor astfel de arome. In categoria parfumurilor lemnoase si condimentate intra persoanele obisnuite sa domine si care au incredere de sine greu de abordat.

Care sunt factorii care fac ca un parfum arăbesc să fie persistent?

Sunt numeroși factori care influențează calitatea și persistența unui parfum arăbesc, iar acești factori țin de compoziția parfumului. Persistența este astfel dată de calitatea uleiurilor și de procentul în care acestea se găsesc în parfum.

În funcție de cantitatea de ulei din fiecare parfum, acestea se împart în mai multe categorii, existând o clasificare generală a acestora. Pe lângă uleiul sau esența de parfum, în general, în compoziție se mai găsește apă și alcool care ajută la o evaporare mai rapidă și la fixarea acestuia pe piele.

Nume Perfume Apă de parfum Apă de toaletă Apă de colonie Apă de toaleta

„ fraiche ”

Concentrație 20 – 30 % 15 – 20 % 5 – 15 % 2 – 5 % 1 – 2 %
Persistență 12+ ore 8 – 12 ore 6 – 10 ore 4 – 6 ore 2 – 4 ore

Astfel, în funcție de această clasificare te poți orienta în alegerea parfumului dorit. Pentru un parfum de purtat de zi cu zi, este suficientă o apă de parfum sau o apă de toaletă, insă dacă îți dorești unul și pentru ocazii speciale, atunci alege un perfume.

 

Parfumuri originale arabesti care te definesc

Realizarea unei maretii nu vine niciodata usor asta pentru ca orice detaliu personal conteaza. O persoana prospera pentru diversitate, perfectiune,excelenta si in produsele de calitate superioara. Pentru a corespunde acestui lucru trebuie sa va indreptati catre cele mai bune si luxoase parfumuri care sa va reprezinte. Parfumurile arabesti de la Shaikh sunt produse originale din Dubai atat pentru el, ea cat si unisex.

Pentru a te asigura ca achizitionezi parfumul ideal pentru tine este important sa te asiguri ca faci o investitie de calitate. Shaikh Perfumes este una din parfumeriile online care iti poate satisface si cele mai exigente gusturi. La ei vei putea gasi un parfum care sa se potriveasca perfect stilului tau vestimentar cat si personalitatii tale.

Inclusiv designul sticlelor de parfum poate fi ales in functie de personalitatea si preferintele unei persoane. Shaikh Perfumes aduce admiratia patrimoniului si al calitatii arabe in Romania sub forma celor mai sofisticate si de lux parfumuri orientale.

Parfum arabesc dama de calitate inalta – marca Shaikh Perfumes

Parfumurile au fost dintotdeauna elementele care au adunat intr-o singura armonie o multitudine de oameni care impart aceleasi gusturi. Pentru ca femeile sunt cele care iubesc calitatea parfumurilor orientale, Shaikh Perfumes garanteaza produse de calitate superioara pentru cele care iubesc luxul si produsele sofisticate.

Shaikh Perfumes se sigura ca ofera colectie unica pentru femei pentru a le ca reflecta personalitatea originala a fiecaruia. Atunci cand vine insa vorba de barbati fiecare parfum al firmei ne va scoate in evidenta trasaturile masculine si puternice.

Pentru ca fiecare parfum provine din origini diferite fiecare miros reflecta cu cultura anume. Orientul este cel mai exotic si fermecator, in timp ce occidentul inspira prin creativitate.

Shaikh Perfumes tinde spre perfectiune si pe indeplinirea celor mai sofisticate visuri in ceea ce priveste parfumurile originale. Importatori directi ai parfumurilor de clasa, Shaikh ofera arome rare, ingrediente traditionale si parfumuri de lux. Calitatea si originalitatea parfumurilor este garantata de catre specialisti.

Parfum arabesc – ingrediente si produse de top

Shaikh Perfumes vrea sa surprinda cele mai exigente gusturi cu ingrediente si produse de top traditionale si pur naturale. Cu o categorie diversificata de parfumuri orientale este imposibil sa nu gasesti anumite arome si combinatii de ingrediente care sa se potriveasca stilului tau.

Parfumurile arabesti sunt o optiune chiar si pentru cele mai exigente gusturi intocmai datorita varietatii pe care o ofera. La Shaikh Perfumes vei regasi cele mai luxoase si originale parfumuri care te vor incanta de la prima aplicare.

Pentru ca piata este una aglomerata, firma se asigura ca ofera preturi si produse fara concurenta. Originalitatea produselor este ceea ce convinge majoritatea iubitorilor de parfum.

Calitatea produselor Shaikh Perfumes este redata de fiecare parfrum oriental in arte. Specialistii se adapteaza constant tendintelor de pe piata. Cererea parfumurilor arabesti de calitate a devenit tot mai mare. Motivul? Majoritatea persoanelor doresc sa investeasca in produse care sa le defineasca stilul si personalitatea.

Incearca cele mai sofistificate si elegante categorii de parfum!

8 thoughts on “Parfumuri originale – ce spun parfumurile despre tine?”

  1. Pingback: Parfumuri orientale femei - cadourile cele mai frumoase

  2. Pingback: Parfumuri orientale femei – cadourile cele mai frumoase | PR de la A la Z

  3. Pingback: De unde pot cumpara un parfum arabesc de calitate? |

  4. Pingback: Parfumuri arăbești damă – pentru cele mai frumoase femei - Shaikh Perfumes Ro

  5. Pingback: Cauți idei de cadouri? Parfum arăbesc un cadou mereu surprinzator | Evoblog.ro | Revista pentru familii moderne

  6. Pingback: Cauți un parfum care te face să zâmbești? - Ghid de nunta

  7. Pingback: Parfumuri originale – parfumuri arăbești pentru femei și bărbați - Planificarea nuntii

  8. Pingback: De ce este importantă calitatea ingredientelor dintr-un parfum? | Comunicate de Presa - LivePr.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *