Basat Al Reeh A scaled

Unul dintre cei mai de incredere importatori parfumuri arabesti – Shaikh Perfumes

Toate produsele comercializate de noi provin din Dubai. Acest lucru ne permite sa avem acces doar la produse originale si de cea mai buna calitate. Cei mai buni importatori parfumuri arabesti ofera si printre cele mai bune preturi de pe piata. La Shaikh Perfumes vei descoperi un portofoliu variat de produse de cea mai buna calitate la costuri accesibile.

Descopera originalitatea produselor Shaikh Perfumes la pret si calitate de importatori parfumuri arabesti

Cu o existenta pe piata din 2019, Shaikh a fost infiinata in Emiratele Arabe Unite si s-a nascut din dorinta consumatorilor de a achizitiona produse premium. Cele mai bune parfumuri de nisa provin de la importatori de incredere care investesc constant in clientii si produsele lor. Un distribuitor de calitate va garanta originalitatea si calitatea fiecare produs in parte.

Din dorinta de a oferii clientilor nostri produse raportate la calitate, garantam cele mai bune preturi de pe piata online. Suntem importatori directi, asadar ne permite sa oferim preturi rentabile de care sa te poti bucura. Originalitatea parfumurilor noastre este motivul pentru care majoritatea consumatorilor se indreapta catre parfumeria Shaikh.

Atunci cand vine vorba despre aromele unice pur orientale, fiecare dintre noi ne dorim sa detinem parfumuri de top, originale cu care sa iesim evidenta. Acum nu trebuie sa iti mai faci griji de faptul ca nu vei gasi produse premium orientale. Suntem la un click distanta de preferintele tale in materie de produse de lux.

Importatori parfumuri arabesti – o selectie de top pentru cei mai pretentiosi

Cauti un importator parfumuri arabesti cu cele mai bune produse aduse din Emiratele Arabe Unite? Suntem solutia ideala de a investi in parfumuri originale cu o persistenta de pana la cateva ore. Cu o categorie destinata ei cat si lui, va oferim o paleta larga din aromele culturii arabe. Ingrediente traditionale si combinatiile exclusiviste sunt la mare cautare astazi pe piata parfumurilor

Am cautat sa aducem cele mai calitative produse din Dubai care sa corespunda si celor mai exigente preferinte. La Shaikh Perfumes veti beneficia de cele mai bune preturi la cele mai persistente parfumuri. Poti alege cu usurinta un parfum pe placul tau, trebuie sa tii cont de stilul si personalitatea ta si cu siguranta vei gasi ceva ideal pentru tine.

Avem o selectie de top a celor mai bune parfumuri orientale din Dubai. Ne-am asigurat ca aducem in Romania produse exclusiviste din cultura araba. Am creat un website online accesibil pentru tine si vom avea grija ca parfumurile tale ideale sa ajunga la tine in doar cateva ore.

Importatori parfumuri arabesti – persistenta si siaj de cea mai buna calitate

Cele mai importante criterii atunci cand oamenii isi achizitioneaza parfumul sunt in special persistenta si siajul acestuia, iar noi cunoastem aceste aspecte. Parfumurile din gama noastra au un siaj mare si sunt foarte noi ca aparitie. Notele de parfum variaza intre cele mai bune combinatii de ingrediente florale, fructate, lemnoase su condimentate.

Pentru a ne asigura ca oferim parfumuri pentru toate gusturile, punem la dispozitia clientilor nostri o categorie diversificata cu arome extravagante, dulci, delicate sau intense. Un distribuitor parfumuri arabesti care isi respecta clientii, investete in produsele sale si in profesionalismul serviciilor.

Pentru a ne asigura ca suntem cei mai buni importatori de parfumuri arabesti de pe piata, preturile noastre sunt exclusive si in acelasi timp rentabile. Ne permitem sa garantam clientilor nostri cele mai bune optiuni la parfumurile originale la costuri rentabile. Avem un website online accesibil de unde poti comanda cu usurinta orice parfum arabesc de calitate inalta.

Mamele, soțiile și surorile sunt cele mai importante persoane din viața noastră. Le sărbătorim oricând avem ocazia, în special de ziua femeii pe data de 8 martie. Dorim să sărbătorim această zi de primăvară prin prezentarea a 10 parfumuri arăbești care pot fi dăruite doamnelor și domnișoarelor de ziua lor.

10 parfumuri arabesti pe care să le dăruim doamnelor de 8 martie

După cum v-am atras atenția în rândurile de mai sus, astăzi vom dedica acest articol zilei de 8 martie. În această zi de primăvară sărbătorim ziua femeilor, adică a tuturor doamnelor și domnișoarelor din viața noastră. Primăvara începe cu sărbătoarea mărțișorului și continuă cu celebrarea doamnelor și domnișoarelor.

Femeia a fost dintotdeauna întruchiparea frumuseții, a gentileții și a maternității. Ea este mama, sora, soția și prietena care ne-a fost tot timpul alături în clipele frumoase sau grele. Deoarece dorim să le impresionăm, am pregătit o listă de 10 parfumuri arabesti cu care să le bucurăm. Aceste parfumuri sunt special selectate de echipa Shaikh Perfumes pentru doamne și domnișoare.

 1. Mukhallat Attar Al Nisae
 2. White Orchid
 3. Vestal
 4. Verato
 5. Tallah
 6. Secret Scent
 7. Sailor Gold
 8. Roses Oud
 9. Rayaanat Al Oud
 10. Pure Kanz

Mukhallat Attar Al Nisae

Vom începe incursiunea noastră în lumea parfumurilor arăbești cu parfumul de damă Mukhallat Attar Al Nisae. Primăvară alegem notele florale și fructate, pentru a simți atingerea gingașă a vântului primăvăratec și a brizei de început de sezon.

Mukhallat Attar Al Nisae este un parfum bogat în note florale. Esențele principale ale acestei ape de parfum sunt bergamota, trandafirul și orhideea. Sunt esențele care ne amintesc cel mai bine de primăvară și de mireasma ei greu de uitat.

Această apă de parfum este menită să fie dăruită soției. Oferă-i parfumul arăbesc Mukhallat Attar Al Nisae pentru a-i reaminti de ziua în care ați pășit împreună la altar. Amintește-i de motivele pentru care o iubești și o adori.

White Orchid

Ne continuăm lista de daruri cu următoarea noastră selecție și anume White Orchid. Ziua femeii este sărbătorită cu cea mai mare seriozitate, iar noi ne conformăm cerințelor. White Orchid este parfumul pe care orice doamnă trebuie să îl aibă în posesie.

Specificul acestui parfum este dat de aromele dulce, în special cele florale. Primăvară ne delectăm cu note florale, astfel că White Orchid își merită locul în clasamentul nostru. Așadar, cărei doamne ar trebui dăruit acest parfum arăbesc?

Nu putem specifica o doamnă sau domnișoară anume căreia să îi dedici acest parfum. Esențele de lemn de santal, iasomie și vanilie pot fi pe placul oricui. Dăruiește White Orchid acelei doamne pe care o simți mai aproape de tine.

Vestal – parfumul cu arome florale

Aromele florale își croiesc drumul către noi cu minunatul parfum arăbesc pentru damă Vestal. Ziua femeii poate fi sărbătorită din plin atunci când o doamnă sau domnișoară specială primește în dar un astfel de parfum. Cui dedică această apă de parfum?

În vremurile apuse, vestalele erau fecioarele care protejau flacără eternă a Romei. Erau alese doar fecioarele cu sufletul și mintea pură pentru a servi în acel templu sacru. Vestal, este, prin urmare, parfumul unei domnișoare pure și puternice.

Vestal ar putea fi cadoul ideal de 8 martie pentru o figură feminină secundară, precum sora ta. Esențele de iris, ananas și piper roz îi vor fi cu siguranță pe placul ei. Iar ea și va aminti de acest gest!

Verato

Lista cu parfumuri arabesti de la Shaikh Perfumes continuă, astfel că am ajuns la al patrulea parfum, și anume Verato. Fiecare apă de parfum în parte prezintă propriul specific, iar Verato nu este nici el o excepție de la regulă.

Verato nu este o apă de parfum oarecare, la fel cum nici ziua de 8 martie nu este o sărbătoare oarecare. Acesta este alegerea perfectă pentru soția ta, cu precădere dacă îi plac următoarele esențe:

 • Măr verde;
 • Portocală;
 • Crin;
 • Iasomie;

Verato, putem spune, este parfumul care o va face pe soția ta să se îndrăgostească din nou de tine. Nu rata ocazia de a avea parte de o seară romantică alături de soția ta, dăruindu-i parfumul arăbesc Verato.

Tallah

Parfumurile arăbești au făcut înconjurul lumii datorită combinațiilor exotice și orientale ale esențelor care le compun. Arabii folosesc des esențe lemnoase și afumate, însă cel mai mult preferă esențele florale și fructate. Tallah este un parfum cu esențe din a doua categorie.

Apele de parfum cu note florale și fructate sunt printre preferatele doamnelor și domnișoarelor. Tallah este un parfum arăbesc ideal pentru a fi dăruit de 8 martie. Ce anume îl face să fie o alegere potrivită?

În primul rând, reamintim de esențele sale florale și fructate. Notele de mosc, chimen și citrice sunt vedetele parfumului Tallah. În al doilea rând, nu putem uita de faptul că este un parfum arăbesc. Doamnele și domnișoarele doresc astfel de parfumuri.

Secret Scent – arome orientale fructate

Am tot vorbit despre faptul că parfumurile orientale sunt bogate în esențe florale și fructate. Aromele dulci oferite de florile și fructele sunt pe placul femeilor, iar noi suntem datori să le facem pe plac.

O altă apă de parfum pe care nu trebuie să o ignorăm este Secret Scent. Deoarece subiectul discuției de astăzi este ziua femeii, Secret Scent nu trebuie să ne lipsească din lista noastră. Ce este Secret Scent și de ce trebuie să îi acordăm importanță?

Secret Scent este acel parfum de damă care combină esențele florale cu aroma mai soft a moscului. Notele de patchouli, iris și trandafir combină notele exotice cu cele europene, astfel că Secret Scent nu trebuie să îți scape din vedere.

Sailor Gold

Sailor Gold este un alt parfum arăbesc ideal pentru a fi oferit unei doamne speciale de 8 martie. Bineînțeles, nu este obligatoriu să oferi parfumuri orientale doar de 8 martie, însă această ocazie este una specială.

Notele principale ale apei de parfum Sailor Gold sunt florale și fructate, precum majoritatea parfumurilor din lista noastră. Deși notele florale și fructate sunt vedetele acestui sezon, fiecare combinație este una unică și niciun parfum nu este la fel.

Secret Scent este parfumul destinat soției. Esențele fructate de mandarină, portocală și coacăze negre fac din Secret Scent un parfum special. 8 martie va fi o zi de neuitat pentru doamna căreia îi vei dărui acest parfum arăbesc de damă!

Roses Oud

Parfumurile arăbești au devenit un adevărat accesoriu sofisticat pentru mulți dintre noi. Atunci când ne dorim un nou parfum, apelăm la cele arăbești datorită esențelor deosebite. O esență cu adevărat specifică parfumurilor arăbești este, fără doar și poate, oudul.

Oudul sau lemnul de agar este o notă lemnoasă, care este de sine stătătoare sau vine în combinație cu alte esențe. În această a doua variantă putem aduce în discuție parfumul Roses Oud, o combinație de note florale cu oud.

Roses Oud este un parfum elegant, de care mama ar fi încântată să îl primească în dar de 8 martie. Oudul se combină cu lămâia, zmeura și irisul pentru a îmbina viitoare posesoare a acestui parfum în miresme absolut îmbietoare.

Rayaanat Al Oud

Lista noastră cu parfumuri a căror esență principală este oudul continuă cu parfumul arăbesc Rayaanat Al Oud. În general, bărbații se bucură de parfumurile cu oud, dar de la un timp această esență și-a găsit locul și în apele de parfum pentru femei.

Rayaanat Al Oud reprezintă începutul primăverii. Oudul combinat cu notele fructate de căpșuni și prune în acest parfum de damă. Ce alt parfum poate fi mai potrivit dacă nu acela care vestește sosirea primăverii?

Parfumul Rayaaanat Al Oud este o apă de parfum arăbească mentină să aparțină unei doamne speciale și importante din viața ta. Astfel, noi îți recomandăm să îi oferi în dar mamei tale acest cadou mirific, ea fiind prima figură feminină importantă din viața oricărei persoane.

Pure Kanz

Am ajuns și la ultimul parfum din lista noastră. Ultimul, dar nu cel din urmă, Pure Kanz este un parfum de damă cu esențe mirifice. Aromele dulci și fructate sunt potrivite pentru a-i face ziua de 8 martie mai strălucitoare surorii tale.

8 martie nu reprezintă doar începutul primăverii, ci și ocazia ideală de a ne arăta recunoștința față de femei. Noi, echipa de la Shaikh Perfumes, îți recomandăm să le oferi în dar cadouri excepționale. Nu uita să alegi dintre următoarele parfumuri:

 1. Mukhallat Attar Al Nisae
 2. White Orchid
 3. Vestal
 4. Verato
 5. Tallah
 6. Secret Scent
 7. Sailor Gold
 8. Roses Oud
 9. Rayaanat Al Oud
 10. Pure Kanz

 

Importatori parfumuri arabesti – investitii cu care niciodata nu vei da gres

Ai nevoie de un distribuitor parfumuri arabesti care sa garanteze originalitatea si calitatea produselor? Shaikh Perfumes este ceea ce cauti in industria parfumurilor de lux. Iubim parfumurile, insa le adoram in mod special pe cele care rezista in timp si ne asigura arome surprinzatoare pe intregul parcurs al unei zile.Secretul succesului nostru sta in originalitatea produselor si calitatea persistentei de care se bucura totii clientii Shaikh Perfumes.

Va asteptam online pentru a comanda parfumurile dvs preferate importate direct din Dubai. Avem un portofliu divers de arome atat pentru el cat si pentru ea, iar daca ne urmariti constant puteti beneficia inclusiv de ofertele noastre periodice. Nu doar ca oferim cele mai bune preturi, insa ne asiguram ca respectam un raport calitate-pret la parfumuri pe masura notorietatii noastre.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *